De bouw van OUR DOMAIN AMSTERSTAM SOUTH EAST verloopt voorspoedig. De woondroom van vele Amsterdammers wordt steeds meer werkelijkheid. Daarvoor is er ook de afgelopen maanden keihard gewerkt. Dat is je vast niet ontgaan! Via deze weg weer een korte update van onze bouwwerkzaamheden. 

De bouw van de appartementen in Blok A gaat hard. Met de ruwbouw zijn we al bijna op eindhoogte en inmiddels zijn we al gestart met de afbouw. De gevel vullende sandwich elementen worden tot en met het einde van het jaar geplaatst waarna het gebouw echt haar eigen smoel krijgt. 

De parkeerkelder van de gebouwen B en C is nagenoeg gereed en met het storten van de keldervloer zijn we ongeveer op de helft. 

In de blokken B en C zijn we inmiddels gestart met het plaatsen van de wanden, het plaatsen van kolommen in verdieping -1 en het leggen van de vloerplaten voor de begane grondvloer. We verwachten voor Blok B in week 39 te starten met het ‘tunnelen’ van de appartementen. Voor Blok C starten we hiermee naar verwachting in week 43. Een tunnel is in dit geval een soort bekisting voor beton. De wanden en de daarop liggende vloer kunnen dan in één arbeidsgang gestort worden. Het beton dat ‘s middags wordt gestort kan door de chemische reactie de volgende ochtend al ontkist worden, waarna de cyclus zich herhaalt.

In de zomer gaan we, in mindere mate, door met onze werkzaamheden op de bouw. Uiteraard proberen we de overlast altijd tot een minimum te beperken.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 5 juli 2019
  • Geplaatst door Rens Kuiper
Terug naar het nieuws

Beelden van Our Domain Amsterdam

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates